Αναγνώστες

20 Μαρ 2011

τσάντα, τουνικ, φόρεμα…

Σήμερα ήταν ημέρα αφιερωμένη στην ανανέωση του blogοσπιτου…
Είπα και εγώ να το φρεσκάρω λίγο ,να το ανανεώσω, δεδομένου ότι βαριέμαι πολλές φορές να βλέπω την ίδια εικόνα……Μπαίνει και καλοκαιράκι, ένα συγύρισμα το χρειαζόταν!!!
Που να φανταστώ ότι θα ξόδευα τόσες ώρες!!!!Έβαζα, χαλούσα την διάταξη, ξανά απο την αρχή, άλλο bacround, δεν μου αρέσει, ξαναπάμε από την αρχή, κ.τ.λ  ….Κατέληξα εδω , γιατί ..κουράστηκα!!!Δεν με αντιπροσωπεύει, αλλά αδυνατώ να ασχοληθώ περισσότερο…Γι αυτό , θα μείνει έτσι, μέχρι να  αποφασίσω κάποια στιγμή να το φτιάξω!!!
Θα σας δείξω σήμερα την πλεκτή τσάντα που τέλειωσε
101_0335-1101_0337101_0338
Αγόρασα το Σάββατο αυτήν την  τουνίκ, η τιμή της 30 ευρώ
101_0344
και σήμερα έφτιαξα  αυτή
101_0345101_0346
μου στοίχισε 8 ευρώ………
Έραψα και αυτό το φόρεμα, και δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
101_0347
Μάλλον δεν είμαι σε ..φόρμα σήμερα, έκαψα και τους λαχανοντολμάδες μου……
Ελπίζω εσείς να είχατε μια ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!

41 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Δημιουργικότατη σε βλέπω! Χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις τόσα πράγματα μαζί! Η τσάντα είναι υπέροχη και η τουνικ σου άκρως εντυπωσιακή και ανάλαφρη! Την έραψες με βελόνες ή με πλεκτομηχανή; Αναρωτιέμαι πόση ώρα σου πήρε!Όσο για το φόρεμα, το βρίσκω αεράτο κι ανάλαφρο! Καλή εβδομάδα να 'χεις!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Mε υγεία το νέο λουκ του μπλογκόσπιτού σου!!! Κι εγώ κάπως έτσι τα παθαίνω με τις αλλαγές! Η τσάντα μου αρέσει πάρα πολύ!! Τελειώνω κι εγώ την δεύτερη!! Η τουνίκ επίσης καταπληκτικές! Τι έχει το φόρεμα και δεν σου αρέσει? Μια χαρά το βλέπω!!! Καλή εβδομάδα riri!!!!

althea είπε...

Καλησπέρα,και αυτή η τσάντα σου είναι πολύ ωραία.Μπορώ να πω οτι μ'αρέσει περισσότερο η τουνίκ που έφτιαξες εσύ όσο για το φουστάνι φαίνεται πολύ ωραίο τώρα για τους ντολμάδες....για το μπλογκοσπιτάκι φαίνεται οτι μας έχει πιάσει ένας αέρας ανανέωσης όλες λόγω άνοιξης?..ποιος ξέρει και γω ψάχνω καιρό πως να το φτιάξω αλλά δεν μου βγαίνει αυτό που θέλω και παραμένει ως έχει καποια στιγμή όμως θα το Βρώ αυτό που ψάχνω ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
αυτό δεν είναι σχόλιο είναι η ιστορία της ζωής μου...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΛΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΤΣΑΝΤΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ....ΤΟΥΝΙΚ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ-ΤΟΥΝΙΚ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΕΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ...ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΦΙΛΙ Χ 2

Ξανθή είπε...

Εμ RIRI αφού κι εσύ δεν σταματάς κι όλα θες να τα κάνεις πως να μην καούν κι οι λαχανοντολμάδες!!!
Προχτές είχα πάει στην έκθεση της Μαριέλας και κρατούσα την τσάντα την είδε και της άρεσε πολύ έχει δει κια τις υπόλοιπες στη σελίδα σου.
Καλή συνέχεια.

Κατερίνα είπε...

Τις τσάντες σου τις λατρεύω όλες έτσι κι αλλιώς.Η τουνίκ που έφτιαξες εσύ μου αρέσει πολύ περισσότερο απί αυτήν που αγόρασες!!!Το φορεματάκι δεν είναι στα χρώματα που προτιμώ αλλα σαν σχέδιο μια χαρά αεράτο φορεματάκι είναι...Ε ας θρηνήσουμε για τα ντολμαδάκια αν και είναι ευκαιρία να τα ξαναφτιάξεις να μας τα δείξεις κι εμάς κι εγώ να ζαλίσω τη μητέρα μου να μου φτιάξει που έχω καιρό να φάω..:-))

lourdi lourdaki είπε...

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ...
ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ Ε???
Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΝΙΚ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΥ!..
ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΩ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

Νίκη είπε...

Η τσάντα είναι τέλεια Ριρή μου, ειδικά αυτά τα χρώματα που θυμίζουν αμμο και καλοκαίρι...(καλά τώρα τελευταία ως και το μαύρο μου θυμίζει καλοκαίρι! ε,από τους αχινούς). Και οι τουνίκ δροσερές κι αέρινες(μαντεψε: θυμίζουν καλοκαίρι!)
αλλά το φορεματάκι είναι το πιο ωραίο, γιατί αμφιταλαντεύεσαι;
Για το φαγητό ένα έχω να πω: το bloging εχει αφήσει κόσμο και κοσμάκη νηστικό...ούτε η τόλμη και γοητεία τόσους!

Marina είπε...

Τι θες και χαλάς τα λεφτά σου και αγοράζεις μπλούζες αφού οι χειροποιητές σου είναι πολύ ωραιότερες...! Τη λατρεύω την μπλούζα που έφτιαξες ενώ η άλλη που αγόρασες είναι ωραία αλλά συνηθισμένη. Την άλλη φορά να μας κάνεις το μοντέλο μπροστά από τον καθρέφτη για να καταλαβαίνουμε καλύτερα! Το φορεμά σου άκρως ευρωπαϊκό...θα άρεσε πολύ εδώ, εκεί δεν ξέρω...Εγώ πάντως έχω ένα παρόμοιο ντεσέν σε ασπρόμαυρο και αρέσει σε όλους!
Η τσάντα σου φανταστική, θα ζΟΥλέψουν όλες οι Ηρακλιώτισσες από τις ομορφιές που θα φορέσεις φέτος!!!
Οσο για τη νέα διακόσμηση...τα'χασα μόλις μπήκα από την αλλαγή! Μου άρεσε πιο πολύ από το προηγούμενο και το γαλάζιο του επίσης!
Καλή βδομάδα και φιλιά!!!!

Μαριάννα είπε...

Τόσα πολλά!.. Η τσάντα ( το ξέρεις) φοβερή καθώς και οι μπλούζες!Το φόρεμα δεν είναι το στιλ μου, αλλά φαίνεται αεράτο!

spoon_n_love είπε...

Δεν ξέρω αν έκαψες τους λαχανοντολμάδες το σίγουρο είναι ότι η τουνίκ είναι εκπληκτική μπράβο Ριρή

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Ριρή μου!!! Μόνη σου τα φτιάχνεις ή έχεις υπαλλήλους;;; Πότε προλαβαίνεις;; Ακόμα δεν πρόλαβα ν'αγοράσω κουβαράκια για την προηγούμενη, την πολύχρωμη τσάντα, κι εσύ τέλειωσες την επόμενη; Η τσάντα είναι υπέροχη!!!!!!! Και αυτά που έραψες επίσης υπέροχα!!!!!!!!!!! Τι να πω; Έχεις βοηθούς καλλικαντζαράκια;;; χαχαχα
Φιλιά. Καλή εβδομάδα ηλιόλουστη σού εύχομαι

Μαiρη είπε...

εγώ πάντως λάτρεψα το φόρεμα!!! Μάλλον δε σου αρέσει γιατί φαίνεσαι κουρασμένη...αύριο που θα είσαι ξεκούραστη, είμαι σίγουρη πως θα το δεις με άλλο μάτι!!!

anna είπε...

RIRI μου,πολυ μου αρεσε η "ανακαίνιση"στο σπιτακι σου,για την τσαντουλα δεν εχω λόγια απλά θεικη...Δεν θέλω να στεναχψρηθεις αλλα και εμενα η χειροποιητη τουνικ μου άρεσε πιο πολυ.οπως επισης και το φορεματακι!!Οσο για ντολμαδακια μην ανησυχεις εγω εχω καψει μακαρονια,δεν νομιζω να το εχει κανει κανες άλλος!

πουαντερι είπε...

καλε μια χαρα ειναι το φορεμα και μου αρεσει παρα πολυ.
Μαλλον δεν ειχες καλη διαθεση γιαυτο και δεν τα βλεπεις ωραια, το εχω παθει και εγω, μπας και σε επιασε η πανσεληνος;;;;;;;
η τσαντα σου ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

Διασκέσις είπε...

Riri κι εμένα μ'αρέσει η εμφάνιση του μπλογκ σου!όπως και η τσάντα (όπως πάντα!)Από τις τουνίκ προτιμώ τη δεύτερη -ίσως για το άσπρο που μ'αρέσει έτσι κι αλλιώς!και οι ναυτικοί κόμποι στο ντεσέν μεγάλη μαγκιά!!!!)Το φορέμα που έραψες το βρίσκω πολύ όμορφο και πολύ καλοκαιρινό!Ααααα και καταζήλεψα που εκεί μυρίζει ήδη καλοκαιράκι ...εδώ ακόμη χειμώνας σνιφ!

ιρινι είπε...

ΕΥΓΕΝΙΑ,
σε ευχαριστώ Ευγενία!!!Η τουνίκ ειναι απο υφασμα, την εραψα στην ραπτομηχανή!!
Καλό βράδυ!!

ιρινι είπε...

μπλεγμένο κουβάρι,
Η αλλαγη δεν με ικανοποιεί απόλυτα, πολύ νεραιδένιο μου βγήκε..αλλα δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν...
Περιμένω με αγωνία να δω την δεύτερη τσάντα!!
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

althea,
H τουνικ που εφτιαξα ,αρέσει και σε μένα περισσότερο, για αυτό σας εδειξα κι αυτη που αγόρασα ,δίοτι με ελάχιστα χρήματα εφτιαξα κάτι καλύτερο πιστεύω...
Καλή υπομονή οταν μπείς στην διαδικασία της ανανέωσης!!!Καλό βράδυ!!

ιρινι είπε...

handmadeart 2,
Χαίρομαι που σου αρέσουν, εγώ προσωπικά την τουνικ που εραψα συμπάθησα περισσότερο, το φόρεμα δεν....
Καλό βράδυ!!!

ιρινι είπε...

Ξανθή,
Καταλαβαίνεις την απελπισία μου, να τυλίγω τόση ωρα, και να ξεχαστώ μετά... Και οχι τίποτα αλλο, τις ειχα τάξει και στον ανδρα μου!!!
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

Κατερίνα,
Αχ Κατερινάκι, πολύ στεναχωρήθηκα για το φαγητό μου!!!Δεν ειναι κι απο τα πιο ευκολα φαγητα...Τόσος κόπος χαμένος!!!!Τουλάχιστον μου εμειναν τα ρούχα!!!!χαχαχα!!!
Καλό βράδυ!!

ιρινι είπε...

lourdi lourdaki,
Φιλενάδα, το φουστάνι με εχει μπερδέψει!!!!Μπορεί να ειναι και η διάθεση μου τέτοια, αλλα αμα πάρω κάτι στραβά εξ αρχής, δύσκολο να αλλάξω γνώμη...Δεν βαριέσαι, την ωρα μου πέρασα και ενα τσουκάλι λαχανοντολμάδες πέταξα...και τι εγινε??Εμείς νάμαστε καλά!!!
Σε φιλώ, Καλή εβδομάδα νάχουμε!!!

ιρινι είπε...

Νίκη,
Η τσάντα ειναι πολύ ομορφη πράγματι Νίκη, αλλα δυστυχώς δεν την εφτιαξα με καλοκαιρινά νήματα, και ισα ισα που προλαβαίνω να την κρατήσω!!
Οσο για το φαγητό,... το φυσάω και δεν κρυώνει!!!!
Φιλάκια!!

ιρινι είπε...

Μarina,
Σωστά τα λές Μαρινάκι, τέτοια απλά ρούχα πρέπει να τα φτιάχνω μόνη μου, να κάνω και οικονομία, μα ..παρασύρθηκα!!!
Την επόμενη φορά ,θα κάνω το μοντέλο στα ρούχα που ράβω, για να τα βλέπεις!!
Το φουστάνι..κάτι με ενοχλεί!!!
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

Marianna,
To φόρεμα δεν ειναι ..αυτο που θα ηθελα!!Κάτι σαν ..παλιομοδίτικο μου κάνει!!μου φαίνεται δεν θα το φορέσω(Δεν το βρίσκω καθόλου αέρινο),αλλα ..συμβαίνει πολλές φορές να μην μου βγαινει κάτι οπως το εχω φανταστεί,και δεν με στεναχωρεί, κάποια φίλη θα χαρεί να της το χαρίσω!!!
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

nadia,
ναι ,τους εκαψα, αλλά η τουνίκ με αποζημίωσε τουλάχιστον!!
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

Κonstantina,
Oχι κοριτσάκι μου, δεν εχω βοηθούς..καλικαντζαράκια...απλά δεν εχω μικρά παιδάκια, και εχω πολύ χρόνο στην διάθεση μου, αφού δεν δουλεύω πλέον!!Και..επίσης, εχω και αυπνίες, που σημαίνει οτι δουλεύω πολύ τα βράδυα!!!Ε και δεν κάνω και πολλά..
Καλή εβδομάδα!!!

ιρινι είπε...

Μαίρη,
Ισως να εχεις δίκιο, αυριο θα το ξαναφορέσω και μπορεί..να αλάξω γνώμη!!
Καλή εβδομάδα Μαίρη μου!!!

ιρινι είπε...

anna,

με ικανοποιεί πολύ που σου αρέσει περισσότερο η τουνίκ που εραψα μόνη μου!!!Οσο για τα μακαρόνια... αρχίζω να πιστεύω οτι πια δεν ειμαι η μόνη ..αφηρημένη της παρέας!!!
Καλή εβδομάδα!!!

ιρινι είπε...

πουαντερί,
Καλέ δεν το πήρα ειδηση οτι ειχαμε Πανσέληνο!!Λές να φταίει αυτή που εκαψα και τους ντολμάδες μου????
(αυτό επρεπε να πώ στον Κυριάκο το μεσημέρι, αλλά δεν το ηξερα)
Φιλάκια!!!

ιρινι είπε...

Διασκέσις,
Ναί, οι κόμποι επεσαν ωραία στο μανίκι!!!Την προορίζω για το λευκό μου τζήν, ελπίζω να ειναι καλό το σύνολο!!!Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια!!!
Καλή εβδομάδα!!!

Ειρηνη Σ είπε...

RIRI μου οτι εφτιαξαν τα χρυσα χερακια σου ειναι ωραια
τι να πω για την τσαντα???για την τουνικ???για το φορεμα???ειναι θαυμασια
μπραβο και ας εκαψες το αγαπημενο μου φαγακι
καλες δημιουργιες

Unknown είπε...

H τσάντα υπέροχη!!! Η τουνίκ σου σκάλες ανώτερη απο την αγοραστή και όσο για το φόρεμα με μια ζώνη με μεγάλη εγγράφα και όμορφα αξεσουάρ θα σου πηγαίνει τέλεια!!!

Σε φιλώωωωωωωωωωω

Κατερινα είπε...

Kαλημερα Ριρη !!!το νεραιδενιο σπιτακι σου ταιριαζει τοσο γλυκια που εισαι..οσο για την τσαντα υπεροχη ..η τουνικ στα χρωματα μου θα ειναι τελεια ?(πρεπει να σου φερω τα βιβλια που σου υποσχεθηκα )...σαν ανταλαγη θα μου δειξεις να φτιαξω την τουνικ χαχα!! δικαιη ανταλαγη!!!

Μαιρη είπε...

Καλημέρα!!!! Με γεια την ανανέωση του blog σου!!! Όλα όσα έφτιαξες είναι υπέροχα!!! Κ η τσάντα κ η τουνίκ κ το φόρεμα! Καλή σου εβδομάδα!

NANTIA είπε...

Εγώ σε βλέπω μια χαρά Ριρή μου, με πολύ ανοιξιάτικη - μη σου πω και καλοκαιρινή - διάθεση! Πάντα έχω μια αδυναμία στις τσάντες σου!
Πολλά φιλιά και μια γλυκιά καλημέρα!

χρυσάνθη είπε...

ΚΑΛΑ ΡΙΡΗ, Η ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!Η ΑΣΠΡΗ ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΤΕΣΕΝ ΠΟΛΥ ΣΙΚ ..ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΑΧΟΥΡΙΑ ή ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΑΧΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

love2love είπε...

το φορεμα με τπτ δεν με αρεσε η τσαντα οκ εχεις κανει και καλυτερες η δικη σου τουνικ ηταν καλυτερη απο την ετοιμη

Ανώνυμος είπε...

Ριρη μου,πολυ ομορφα στολισες το σπιτακι σου!!!!!!!!!!!
Οσο για ολα αυτα που εφτιαξαν τα χρυσα σου χερακια ειναι ολα υπεροχα!!!!!!!!!!!Με γεια σου και καλοφορετα!!!!!!!!Μαρια!!!

Unknown είπε...

Είναι πολύ όμορφη!!
και η τσάντα και οι πουκάμισες και το φόρεμα όλα τέλεια!
Καλοφόρετα!

flick photostream

RiRi Fotiadi - View my recent photos on Flickriver