Αναγνώστες

5 Ιουν 2011

προσπάθησα να σιωπήσω, μα δεν μπορώ!!!

101_1516

.

Έφτιαξα σήμερα αυτό το κολιέ και 3 βραχιόλια …Και νομίζω ότι πρέπει να σας πω (αν και σκεφτόμουν να μην το αναφέρω-αλλά δεν μπορώ- ) τις εντυπώσεις μου από το bazaar του Σαββάτου!!Και γιατί συνδέω τα βραχιόλια ,το κολιέ και το bazzar?

Γιατί ,το bazaar  για μένα ήταν μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!και ο μόνος τρόπος να εκτονωθώ ήταν να απασχολήσω τα χέρια μου και το μυαλό μου ,ώστε να ξεχαστώ!!

Βρεθήκαμε στο χώρο 12  περίπου χειροτέχνες , θαύμασα τα έργα όλων  αυτών των γυναικών,όλα πανέμορφα και εμπνευσμένα και φτιαγμένα με πολύ κόπο, πιστέψτε με!!!Ο  πάγκος της Ευδοκίας, πανέμορφος ,μια πανδαισία χρωμάτων και κατασκευών, τα κοσμήματα της Ελπίδας, της Κατερίνας, τα έργα της Στέλλας,και όλων γενικώς  ήταν υπέροχα!!!

101_1464101_1465101_1466101_1467101_1468101_1469101_1470101_1471101_1472101_1473101_1474101_1475

Αλλά η απογοήτευση ήταν,ότι δεν υπήρχαν επισκέπτες!!!Η προσέλευση του κόσμου ήταν ελάχιστη, και πέρα από τους γνωστούς και φίλους των χειροτεχνών, άλλοι άνθρωποι δεν ενδιαφέρθηκαν για την έκθεση..

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν αυτό συνέβη επειδή η εκδήλωση δεν προωθήθηκε σωστά, ή , επειδή οι άνθρωποι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν τόσα προβλήματα ώστε μια έκθεση χειροτεχνίας να τους αφήνει αδιάφορους…

Όταν μου ζητήθηκε να λάβω μέρος στο bazzar, σκέφτηκα ότι ήταν μια ευκαιρία να δείξω προς τα έξω την δουλειά μου, και ειλικρινά σας λέω φιλενάδες μου, κουράστηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ετοιμάσω  την μικρή μου συλλογή,πιστεύοντας ότι άξιζε τον κόπο…

Τα δε σεμινάρια, φτωχά και ανοργάνωτα (Της Ευδοκίας μας δεν το παρακολούθησα, είχα  ήδη κουραστεί τόσο πολύ ώστε μάζευα τα πράγματα μου   για να φύγω) κάτι που ήθελα να κάνω πολύ νωρίτερα  αλλά   ..κρατιόμουν από σεβασμό  στις υπόλοιπες  κοπέλες  !

Πέρα απ΄αυτό, δεν υπήρχε κλιματισμός, η ζέστη ανυπόφορη και μουσική BIT   στο φουλ , και ο εκνευρισμός μου επίσης!!!!

Μια καλή στιγμή ήταν όταν γνώρισα από κοντά την φίλη ΡΕΝΑ, “ΕΡΓΑ ΧΕΙΡΟΣ,¨” , (γλύκα κοπέλα και κούκλα η κόρη της) και βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι η αγαπημένη μου lourdi  ήταν μαζί μου από την αρχή έως το τέλος, παρόλο που την ταλαιπωρούσε  ένα θέμα υγείας, μου έκανε παρεούλα και η παρουσία της λειτούργησε κατευναστικά  σε όλη αυτή την διαδικασία….ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LOURDI !!!!!

Έφυγα πολύ νωρίτερα απ΄οτι προβλεπόταν και ζητώ συγνώμη από τις φίλες που με έψαξαν  αργότερα και δεν με βρήκαν εκεί.

Όμως μου ήταν αδύνατον να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι ,τόσες ώρες και χωρίς νόημα τελικά…

Γι αυτό και επιστρέφοντας σπίτι ,πολύ κουρασμένη και  ελαφρώς απογοητευμένη, έκανα αυτό που ξέρω καλά να κάνω…έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά..έκοβα,έραβα βραχιολάκια ,κολιέ ,λουλούδια,οτιδήποτε θα με έκανε να ξεχαστώ…και ευτυχώς ,,η θεραπεία είχε αποτέλεσμα.

Τώρα ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!

Δεν σκόπευα να αναφερθώ καθόλου στο θέμα, όμως διάβαζα σήμερα την ανάρτηση της Ευδοκίας  για το πόσο καλά πέρασε, και  αναρωτήθηκα πως δύο άνθρωποι στον ίδιο χώρο , βίωσαν τόσο διαφορετικά συναισθήματα!Ίσως παραμεγάλωσα, να έχω  αποκτήσει παραξενιές, δεν ξέρω… μα η αλήθεια είναι ότι  ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΩ  ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!

Συγνώμη για την μακροσκελή ανάρτηση, τα είπα και ξελάφρωσα!!!

Και επιστρέφω στο κολιέ !!!

έφτιαξα τα λουλουδάκια από δαντέλα ,πολύ εύκολα!!!

101_1508
Έκοψα τρείς  ίδιους κύκλους

101_1509

Έβαλα τον πρώτο σαν βάση , όπως είναι.

Στο δεύτερο και τρίτο κύκλο, έκανα ένα μικρό δίπλωμα σαν πενσάκι , όπως στην φωτο

101_1510101_1511101_1512101_1513

και έβαλα τους 2 κύκλους ,πάνω στον πρώτο. (με αυτό τον τρόπο αποκτά ένα όγκο το λουλούδι). Στερέωσα με κλωστή στο κέντρο και τους τρείς κύκλους και έραψα μια πέρλα από πάνω (θα μπορούσε να ήταν και κουμπί)

101_1514

Το ξύλινο κολιέ, το είχα αγοράσει 1 ευρώ ( από τα γνωστά καταστήματα)

101_1506

Στερέωσα τα λουλουδάκια με κλωστή στο κολιέ, και..έτοιμο στο πι και φι!!!

101_1519

Και επειδή πήρα φόρα με τα βραχιόλια, έφτιαξα και αυτά  !

101_1521101_1522101_1523101_1524101_1527

Αύριο σκοπεύω να φτιάξω και ένα ωραίο μουσακά και  σας διαβεβαιώ  μετά  απ’ολα αυτά,  το ξέχασα το bazaar!!(xaxa)!!!

κοριτσάκια μου, συγνώμη αν σας κούρασα σήμερα, δεν συνηθίζω  τόσο μεγάλες αναρτήσεις, αλλά υπήρχε λόγος, (θα εσκαγα)!!!!

Φιλιά!!!

26 σχόλια:

Ρένα είπε...

Ριρή μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Θα πρέπει να σου πώ ότι νοιώθω πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα από κοντά ,το ήθελα πάρα πολύ ,το ίδιο ισχύει για τη Λούρδη μας ,λυπάμαι που δεν την πρόλαβα!!!Όσο για το Bazzar πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος δεν το ήξερε!!Την επόμενη φορά ,που θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει, .ολα τα Blogs του Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν παρουσιάσει ενημέρωση για το Bazzar ,τουλάχιστον είκοσι μέρες πριν αλλά να κρατούν την ανάρτηση τους συνέχεια στο blog για υπενθύμιση!!!Όσο για τη μουσική θα συμφωνήσω Απόλυτα!!!Μου πήρε τα αυτιά!!!Όπως και νάχει να μην απογοητεύεσαι θέλει περισσότερη οργάνωση αλλά σαν ιδέα μου αρέσει ,μη σου πω πως θάθελα να πάρω και γω μέρος.Όσο για τα πράγματα πυ είχαν τα κορίτσια όλες χρυσοχέρες!Προσωπικά δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω!!!Που σημαίνει πως πρέπει και οφείλουμε να εκθέτουμε αυτά τα πράγματα .Ο κόσμος δεν νομίζω πως μπορεί να τα βρεί οπουδήποτε!!Για σένα ήταν μια εμπειρία που θα βηθήσει όλες όσες ξαναπάρουν μέρος να διορθωθούν λάθη και η οργάνωση να είναι καλύτερη!!!Είμαι σίγουρη πως μπορεί να γίνει!!!Για τα βραχιολάκια σου ...Φοβερά!!!Σε φιλώ καισου εύχομαι ολόψυχα καλή εβδομάδα !!!!!!!

...irida... είπε...

καλημέρααα!
καλή εβδομάδααα!!!
μην στεναχωριέσαι!!!
!ειναι μια πολύ ωραία εμπειρία!!Απλώς ήθελε καλύτερη....οργάνωση και ενημέρωση...την επόμενη φορά θα ξέρετε!!!!τυχερές όσες βρέθήκατε απο κοντά!!!!οι φωτογραφίες...απίθανες...μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!και...δεν το βάζουμε κάτω με μία ...αναποδια...

υπέροχα τα βραχιολάκιαααααα!!!

Ελευθερία είπε...

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να είμαι εκεί...όχι σαν εκθέτρια (δεν έχω προχωρήσει τόσο ακόμα) αλλά σαν επισκέπτρια και εύχομαι κάποια άλλη στιγμή που θα γίνει κάτι τέτοιο να βρίσκομαι στην Κρήτη.
Η προσπάθεια όλων σας αξιέπαινη... τα πράγματα που φτιάξατε όλες μοναδικά και πάνω απ' όλα χειροποίητα..οι ώρες που διαθέσατε για την δημιουργία τους ΠΑΡΑ πολλές... αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια πριν, μην το βάζετε κάτω. θα πρέπει να γίνει απλά καλύτερη διαφήμιση και σίγουρα την επόμενη φορά δεν θα προλαβαίνετε να εξυπηρετείτε!!!!
πολλά φιλιά από Σάμο, και μην το βάζεις κάτω... δημιουργία και πάλι δημιουργία!!!!

λΕλένη είπε...

Ριρή μου, μην απογοητεύεσαι, είμαι σίγουρη ότι κάτι κέρδισες και από αυτό! Από την παρέα της Λούρδη μέχρι τις δημιουργίες που ακολούθησαν για εκτόνωση!! Εμπειρίες είναι όλα! Εγώ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την απουσία μου, είχα πει και στην Ευδοκία ότι θα περνούσα αλλά τελικά δούλευα εκείνη τη μέρα και έτσι ήμουν αρκετά μακριά για να πεταχτώ και να σας θαυμάσω! Πολλά φιλιά!!!

Marina είπε...

Αγαπημένη μου Ριρή τι απογοήτευση είναι αυτή;;;
Κάνατε μία πανέμορφη έκθεση, παρουσιάσατε υπέροχες δημιουργίες, αλλά κόσμος δεν ήρθε...Ε και;;; Το ξέρω ότι όλες κουραστήκατε για να την ετοιμάσετε αλλά η πρώτη ανταμοιβή σας είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, οι κατασκευές σας! Φαντάζεσαι να προσπαθούσατε ώρες να φτιάξετε πράγματα και να ήταν αποτυχημένα;
Υγεία να'χετε και στην επόμενη που θα κάνετε θα'χετε περισσότερο κόσμο!
Κάτι φταίει σίγουρα που δεν είχατε συμμετοχή. Ίσως δε διαφημιστήκατε αρκετά, ίσως φταίει ότι οι εξετάσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα, ίσως η διάθεση του κόσμου δεν είναι καλή....
Θα μπορούσατε να κάνετε την έκθεσή σας σε ανοιχτό χώρο, δίπλα στη θάλασσα! Πέρσι πήγα σε μία τέτοια, στην Αίγινα και την βρήκα υπέροχη και πολύ καλοκαιρινή ιδέα!!! Και ο κόσμος αγόραζε με άλλη διάθεση!
Δικαιολογώ τη φίλη σου που λέει ότι πέρασε πολύ ωραία γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται το ίδιο γεγονός, τόπο κτλ με άλλο τρόπο, που έχει να κάνει με το χαρακτήρα του, τη διάθεσή του....
Δες το σαν εμπειρία Ριρίκα μου και προχώρα μπροστά!!! Και στείλε και κανένα κομμάτι μουσακά και από δω γιατί τώρα με τις εξετάσεις δεν έχω χρόνο να ασχολούμε με την κουζίνα πάνω απο ένα μισάωρο!!!

ΥΓ: Μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχαν χειροποίητα εργόχειρα, φημισμένα στην Κρήτη!
Συγνώμη για το τεράααααστιο σχόλιο αλλά παρασύρθηκα από σένα...χι...χι...

ιρινι είπε...

ΡENA,
IRIDA
Eλευθερια,

Καλημέρα κορίτσια !!!Σας ευχαριστώ που εκθέτετε την αποψη σας, γι αυτό εξ΄άλλου εγινε και η σχετική ανάρτηση, και επειδή μέρες πρίν σας ελεγα για το bazaar, νομίζω οτι ωφειλα να πώ και τις εντυπώσεις μου!!
θέλω να πω δυο πραγματάκια ακόμα ,που δεν ανέφερα στην ανάρτηση και αφορούν εμένα προσωπικά...
Το bazaar σαν ιδέα γενικώς θεωρώ οτι ειναι καλή ,ομως εμένα μάλλον δεν μου ταιριάζει και θα σας εξηγήσω τον λόγο...
Οταν φτιάχνω κάτι, οτιδήποτε ειναι αυτό, δεν ξεκινώ με την σκέψη οτι αυτό θα αποφέρη ..κέρδος ,χρήμα.
Εγώ φτιάχνω πράγματα γιατί η ενασχόληση αυτή γεμίζει την ζωή μου και μου δίνει χαρά. Χαρίζω πολλά πράγματα απ΄αυτά που φτιάχνω,πρώτα στίς φίλες μου, αλλά αν τύχει και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω κάν, γιατί ετσι νοιώθω καλά...Το οτι τυχαίνει ,οι τσάντες να ειναι και προς πώληση ,ειναι ενα κομμάτι που ειλικρινά δεν το επεδίωξα με πάθος ουτε αποτελεί αυτοσκοπό οταν τις δημιουργώ. Γι αυτό και προτίμησα να δημιουργήσω ενα ''μαγαζάκι" στο internet, απο το να φτιάξω μια επιχείρηση που θα μπορούσα πολύ ευκολα να κάνω στην πόλη μου. Γιατί το εμπορικό κομμάτι ,δεν μου πάει, δεν ειμαι "εγώ".
Σαφώς και τα χρήματα που ξοδεύω για τα υφάσματα μου ειναι πολλά,και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτονται απο τις "πωλήσεις". Ειναι ομως ,ωφείλω να παραδεχτώ, μια σημαντική βοήθεια και εξυπηρετεί στο να συντηρώ το χόμπυ μου!Αλλά έως εκεί!
Στο bAZZAR λοιπόν, ελαβα μέρος για να δείξω την δουλειά μου, για να γνωρίσω ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η χειροποίητη εργασία και θαυμάζουν τα εργα των χειροτεχνών,..Ε΄αυτό τον κόσμο δεν ειδα...Αυτό με στεναχώρησε. Το θεώρησα απαξίωση στην προσπάθεια των δημιουργών και ξαναλέω δεν εχω ακόμα ξεκαθαρίσει αν αυτό συνέβη λόγω οργάνωσης ή λόγω αδιαφορίας του κόσμου προς την χειροτεχνία.
Οσο για την πώληση... να πώ οτι ειχα μαζέψι τα πράγματα μου, πολύ ωρα πρίν αποχωρήσω , τόσο πολύ με ενδιέφερε.....
Αλλά σας ειπα, εχω μεγαλώσει, εχω αποκτήσει παραξενιές και ειμαι και..ευαίσθητη που να μην ημουνα, και οταν νοιώσω οτι "θίγεται " αυτή η ευαισθησία ...αποχωρώ και αποστασιοπιούμαι!!!

Ρένα χρωστάς ενα καφέ, μην το ξεχνάς!!!

ιρινι είπε...

λΕλένη,
Λενάκι μου, ξέρω οτι δουλεύεις πολύ , ειμαι σίγουρη οτι αν μπορούσες θα ερχόσουν.
Θα βρεθούμε πιστεύω σύντομα ολη η παρεούλα για καφέ και θα τα πούμε απο κοντά!!!
Φιλιά!!

ιρινι είπε...

Μarina,

Tι να κάνω βρε Μαρινάκι, αφου ετσι ενοιωσα, να σας το κρύψω???Τουλάχιστον ειχα το lourdaki μια ολόκληρη μέρα παρέα και αυτό ηταν σημαντικό!!!
Οσο για την επόμενη φορά... ηδη εχω στο μυαλό μου πράγματα,που ομως θα αφορούν ΜΟΝΟ ΕΚΘΕΣΗ εργων, και που θα οργανώσω εγώ οπως ξέρω και οπως φαντάζομαι!!!Εν αναμονή λοιπόν!!!
Τώρα προσπαθώ να ψήσω τον μουσακά, και ανάμεσα στα τηγάνια σας διαβάζω και απαντώ!!Τι μουσακάς θα βγεί..δεν ξέρω!
Πότε τελειώνουν ποια οι εξετάσεις να πάρης μια ανάσα??
Φιλιά πολλά!!

el.mar είπε...

Μια εμπειρία ήταν κ αυτή...
Εμείς θαυμάζουμε απο εδω τις δημιουργίες σου...κ είναι όλες υπέροχες!!!
Το βραχιολάκι
"κοκκινοροζουλικαρουδάκι"
μ'αρέσει πολύ!!!!!
Καλή εβδομάδα με νέες δημιουργίες!!!Φιλιά!!!!

Κατερινα είπε...

Riri μου καλη σου βδομαδα!!κατανοω την απογοητευση σου..το εχω παθει και εγω προσωπικα!!!μην απογοητευεσε ομως..μετρησε η εμπειρια!!εγω ημουν σιγουρη οτι θα ερχομουν..ηθελα πολυ να σας δω!!!ακομα και στην Μαιρη αφησα μυνημα μα ερθουμε μαζι!!!κατι απροοπτο με εμποδισε!!!Και κατι αλλο αρνητικο...το οτι ηταν σαββατο επαιξε το ρολο του!!Τωρα το καλοκαιρι ολο και κατι ειναι προγραματισμενο για σαββατο..γαμοι ..βαπτισια!!Αλλα ξερεις η απογοητευση ..εκανε κατι υπεροχο!!!το κολιε σου το οποιο ειναι απιθανο!!!!με εχει ειλικρινα εντυπωσιασει!!φιλια και μην χανεις το θαρρος σου..οσο για την ηλικια ..ξεπερνας 30αρες με την ενεργεια σου......

Emmanuelle είπε...

Καλά έκανες που τα είπες και δεν είναι παραξενιά να ετοιμάζεις κάτι και να ενθουσιάζεσαι και τελικά να μην έχει ανταπόκριση... Κι εδώ που έγινε πρόσφατα αντίστοιχο bazaar και συμμετείχε μια φίλη μου, δεν υπήρχε κίνηση, έτσι μου είπαν όσοι μίλησα... Την ίδια μέρα γινόταν και δωρεάν ανταλλαγή παπουτσιών και αξεσουάρ στον ίδιο χώρο κι ούτε καν εκεί δεν ήρθε κόσμος, φαντάσου... Διαφήμιση χρειάζεται και υπομονή...

ιρινι είπε...

el.mar
Ευτυχώς κουνελάκι μου, εχω εσάς και μοιράζομαι τις δημιουργίες μου, με συμβουλεύετε , με ενθαρύνεται, ..τι αλλο θέλω πιά και εγώ????Ειμαι τυχερή που σας εχω παρέα μου, και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό!!
Φιλάκια, καλό βράδυ!!!

ιρινι είπε...

Κατερίνα,
Γειά σου Κατερινάκι, για μένα ηταν η πρώτη φορά (και η τελευταία), αλλα τελικά ,μια εμπειρία ηταν, πάει και τέλειωσε.
Σύντομα θα οργανώσουμε ενα καφε να βρεθούμε να τα πούμε απο κοντά!!!
Φιλιά!!

ιρινι είπε...

Emelia,
Τελικά, μάλλον σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξω κι εγώ, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται αυτή την εποχή για εργα και τέχνη, αφού υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα οικονομικά που τον απασχολούν!!!!Ισως δεν ειναι κατάληλη εποχή!Δεν πειράζει, εμείς δεν σταματάμε να δημιουργούμε, ολα καλά!!!
Καλό βράδυ!!!

Μαιρη είπε...

Ριρή μου καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Είναι κρίμα να περιμένεις κάτι κ τελικά να μην είναι αυτό που υπολόγιζες. Ήταν όμως μία εμπειρία! Είδες κ έζησες κάτι διαφορετικό! Είμαι σίγουρη ότι θα σου δωθούν κ άλλες παρόμοιες ευκαιρίες υπό καλύτερες συνθήκες κ θα δεις που τότε θα έχεις καλύτερες εντυπώσεις!
Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις τόσο όμορφα κ εμείς είμαστε κοντά σου να θαυμάζουμε κ να στηρίζουμε τη δουλειά σου!! Πολλά φιλιά!

Μαiρη είπε...

Ριρή μου, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αν δε μας αρέσει κάτι να μην μπορούμε να το πούμε...μήπως για να χα'ι'δεύουμε αυτιά;...Κι όσο για τα χειροτεχνήματα, από την εμπειρία που μου έδωσε η δουλειά μου, θα σου πω το εξής: Η πλειοψηφία δεν εκτιμά το χειροποίητο αλλά το ταμπελάκι με τη φίρμα...δυστυχώς...

Unknown είπε...

Ριρή μου καλά έκανες και τα είπες!
και εμείς σε αυτό που είχαμε πάει με την Ευαγγελία έτσι ήταν, πάλι καλά που ήρθαν και οι δικοί μας άνθρωποι...
Μην απογοητέυσε όμως την επόμενη φορά μπορεί να είναι καλύτερα!
Πολύ όμορφες οι νέες δημηοθργίες!Φιλάκια!

Magdalene B. είπε...

Καλημέρα!Καταρχήν πρώτη φορά βλέπω κοσμήματα απο τα χεράκια σου και μου άρεσαν πολύ!Και το κολιέ (τέλεια μεταμόρφωση)αλλά και τα βραχιολάκια!ουάου! Για το παζάρι δυστυχώς συμβαίνουν αυτά , τι να κάνουμε...Εμείς να είμαστε καλά και πάμε για άλλα!!!!

NANTIA είπε...

Ριρή μου, όλα τελικά είναι εμπειρίες. Σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά φαντάζομαι ότι βρήκες και πολλά θετικά!
Σίγουρα ένα από αυτά είναι τα όμορφα που έφτιαξες! Ξετρελάθηκα με τα βραχιολάκια...θα μας δείξεις κάποια φορά και πως τα φτιάχνεις;;;;;

Τα φιλιά μου!

Teteel είπε...

Οι φωτό σου πολύ όμορφες, και τα χειροτεχνήματα ακόμα πιο όμορφα!
Κρίμα που δεν υπήρχε η ανταπόκριση που θα έπρεπε...
Μην το βάζεις κάτω!
Γλύκα τα βραχιολάκια σου!
Καλό Καλοκαίρι!!!

ιρινι είπε...

Μαίρη,
Σε ευχαριστώ γλυκειά μου Μαίρη, τώρα πάει πέρασε, οπως λές , μια εμπειρία ηταν και αυτή!!Πάμε για άλλα!!!!
Φιλιά!!!

ιρινι είπε...

Μαίρη,
Δεν ηθελα Μαίρη μου να δώσω εκταση και σκεφτόμουν πολύ αν θα επρεπε να εκφράσω τα συναισθήματα μου απο τον απόηχο του bazaar, αλλα τελικά αυτό που με στεναχώρησε ηταν η απαξίωση στους ανθρώπους , στους δημιουργούς γενικότερα.. , για αυτό και δεν σιώπησα τελικά..!!Δεν βαριέσαι, αν θέλουν ταμπελίτσα , δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ιρινι είπε...

Chris,
Χριστινάκι μου, δεν νομίζω να υπάρξη επόμενη φορά, νομίζω δεν με αφορά αυτού του ειδους η εκδήλωση... Ισως κάτι άλλο που θα οργανώσω εγώ η ιδια , και δεν θα εχει σχέση με bazzar ..θα δούμε . θέλει σκέψη και καλή οργάνωση...
Φιλάκια!!!!

ιρινι είπε...

Magdalene B,
Xαίρομαι που σου αρεσαν τα βραχιολάκια και το κολιέ!!!Με τα κοσμήματα δεν ασχολούμαι παρά μόνο αν εχουν να κάνουν με υφασμα, , για τα υπόλοιπα αρκούμαι να θαυμάζω τα κοσμήματα που φτιάχνουν οι φίλες μας!!
Καλό απόγευμα!!

ιρινι είπε...

ΝΑΝΤΙΑ,
Γλυκειά μου Νάντια, δεν βρήκα τίποτα θετικό, αλλά δεν πειράζει, πάει τέλειωσε αυτό!!!
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ?????(Χαχαχα) θα σου βάλω απουσία...
http://ririfotiadi.blogspot.com/2011/06/how-to.html

ιρινι είπε...

Teteel,
και βέβαια δεν το βάζω κάτω...Ουτως ή άλλως κάνω αυτό που με γεμίζει χαρά, και θα συνεχίσω να το κάνω, εστω και αν τα βλέπω μόνη μου(χαχαχα)!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

flick photostream

RiRi Fotiadi - View my recent photos on Flickriver