Αναγνώστες

3 Φεβ 2012

Δεν είμαι στην Ισπανία, δεν εστειλα εγω το e-mail….

Τι κακό ήταν και αυτό…….

Κάποιος υπέκλεψε τον κωδικό μου στο HOT MAIL  και έστειλε σε ολες τις επαφές μου το ακόλουθο e-mail

Hi,
   Sorry to disturb with this email but I'm out of the country in Madrid Spain and I found myself in a situation which I really need to take care of now. Can I get a loan of $1500? I will explain better and refund the money to you immediately I get back. Please email back as soon as you get this and please keep this between us.
Thanks,
Eirini

 

και βέβαια ενημερώθηκα απο εσάς που αμέσως σπεύσατε να δείτε τι συμβαίνει…

Τι να πω..από την μια στεναχωρήθηκα πολύ ( το e-mail μου έχει γίνει μπάχαλο… δεν μπορώ καν να μπω παρόλο που άλλαξα κωδικό) και από την άλλη αποδεικνύεται ποσο δυνατή είναι αυτή η παρέα… Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας   και συγνώμη για την ανησυχία που σας προκάλεσα   άθελα μου.. Ας οψεται ο hacker  (από Αμερική εγινε αυτό))))

Το νου σας νάχετε….και να προσέχετε!!

15 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΡΙΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΙΛ!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Vita είπε...

Το περίμενα ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε. Άλλωστε γιατί να μας τα γράφεις εγγλέζικα; Αλλά ήθελα και να σιγουρευτώ... Ποτέ δεν ξέρεις! Αφού είναι όλα καλά, χαλάλι!

feysjewel είπε...

ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Jolly είπε...

Ριρή μου ,καλή μου,πω πω βρε παιδί μου ταλαιπωρία....το ξέρω γιατί για μια ολόκληρη μέρα άλλαζα κωδικούς και υποχρεωτικά e-mail στο ενδεχόμενο και μόνο μήπως και υπάρχει πιθανότητα υποκλοπής(και πάλι δεν ξέρεις...) κι όλα αυτά γιατί κυκλοφορεί κάποιος τύπος με το όνομα genpiterchiarelli αυτό είναι το skype όνομα ,και αφορά έναν πραγματικό στρατηγό των ΗΠΑ ο οποίος εμφανίζεται κανονικά με φώτο κτλ. όμως είναι spam γι αυτό προσοχή σε όλους αν σας έρθει e-mail ή σας κάνει αίτημα φιλίας μην απαντήσετε απλά διαγράψτε το...
Φιλιά γλυκιά μου και λυπάμαι για την ταλαιπωρεία σου....

Μαριάννα είπε...

Μεγαλη ταλαιπωρεια!
Ευτυχώς ολα καλα τωρα!

Ξανθή είπε...

Ριρή φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα για ιούς καλό και να κάνεις συνέχεια ενημερώσεις με τις νέες του εκδόσεις.
Όπως σου είπα το έχω συναντήσει ξανά το θέμα σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Επιπλέον κοίταξε τι είναι στη σελίδα σου από τα γκατζετ που σου πετάει άλλες σελίδες.

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Μπάχαλο έχουμε γίνει???? Άλλαξες τους κωδικούς σου??

Νατάσα είπε...

Ειρήνη μου και ότι έλεγα να σου στείλω μήνυμα για να σε ενημερώσω πως και σε μένα έστειλαν το ίδιο. Ευτυχώς το κατάλαβα πως ήταν ψέματα και το έσβησα αμέσως, γιατί εκτός όλων των άλλων κάπως έτσι ρίχνουν και ιούς μέσα στα computer μας (έτσι την έπαθε πριν από καμιά εβδομάδα μια πολύ καλή μου φίλη).
Φιλιά.

Marina είπε...

Λέγοντας την ιστορία σου σε φίλη σήμερα μου είπε ότι η αδερφή της, δικηγόρος στην Κρήτη, έχασε 50.000 ευρώ που έστειλε σε πελάτη της αφού τα έστειλε στο λογαριασμό που της υπέδειξε ο χάκερ! Τώρα τρέχει στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν είναι ελεφαντας!!!
Ας είναι μέχρι εκεί η δράση αυτού του βλακοκέφαλου!!!!

Φιλία είπε...

Απίστευτο!!!!
Εγώ δεν έλαβα τέτοιο mail, φόβος και τρόμος είναι αυτοί οι χάκερς!!!
Αλλά, τέλος καλό, όλα καλά...
Καλό Σ/Κ

Unknown είπε...

Χριστέ μου τι άρρωστα μυαλά υπάρχουν;;;; δουλειά οικογένεια και ενδιαφέροντα δεν έχουν;;;;
Ευτυχώς Ριρίκα μου είσαι καλά
Καλό βράδυ

χρυσάνθη είπε...

Τέλος καλό,όλα καλά!!!Καλά είναι να βάλεις κάποιο πρόγραμμα προστασίας.Και προσοχή μην ανοίγεις μέιλ που δεν αναγνωρίζεις την πηγή!!!Κυκλοφορούν νέοι ιοί!!!

Unknown είπε...

Το είχα πάθει κι εγώ στον λογαριασμο yahoo που έχω και στάλθηκαν δυο φορές μνμτα αυτού του τύπου σε όλες τις επαφές μου!!! Μετά ξαφνικά σταμάτησαν . Ισως δεν υπήρξε ανταπόκριση απο τις επαφές μου μιας και το είδα κι εγώ και ενημέρωσα έγκαιρα οτι δεν ήμουν εγώ ο πραγματικός αποστολέας!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλά που το κατάλαβες ΡΙΡΙ μου..εγώειμαι λίγο καινούργια και δεν κατάλαβα τίποτε....και πολλες φορές πουστέλνουν τέτοια μηνυματα..τα σβύνω .έτσι μου είπανε τα εγγονια που μου φιάξανε το μπλ΄κ..μου ..τελος καλό όμως όλα καλά.. έχεις κανένα μαγαζί στο Ηράκλειο;;;..φιλακια..

despo είπε...

ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΡΙΡΗ ΜΟΥ!!!! Ο ΔΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΟΣ!!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕΔΩ ΣΤΟ BAAZAR!!!!

flick photostream

RiRi Fotiadi - View my recent photos on Flickriver